Ο ΠΑΟ έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟ έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 στο Παγκρήτιο επί  του Εργοτέλη και σε συνδυασμό με το 2-1 της Λεωφόρου πέρασε στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Ένας ροζ... Λευκός Οίκος!
Ο ΠΑΟ έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου

Οι «πράσινοι» έχοντας πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους, δεν εντυπωσίασαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν όμως με το γκολ του Μπεργκ στο 48΄, πήραν αυτό που ήθελαν

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τον Παναθηναϊκό να έχει ως καλύτερη ευκαιρία την ενέργεια του Κλωναρίδη στο 25' και τον Εργοτέλη να προσπαθήσει να παραβιάσει την εστία του Κοτσόλη με σουτ, καθώς με εξαίρεση την φάση του 45' με τον Διαμαντάκο, όλες οι άλλες ενέργειες των γηπεδούχων σταματούσαν πάνω στους Ρισβάνη και Κουτρουμπή.
Κλείσιμο

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς στην πρώτη του επίθεση στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Μπεργκ. Μία εξέλιξη που βοήθησε αρκετά τους «πράσινους», που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα... πόδια τους και να έχουν μεγαλύτερη ηρεμία. Βέβαια όλα αυτά δεν τους βοήθησαν να απειλήσουν περισσότερο (με εξαίρεση την φάση του 69' και την εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς), αντιμετώπισαν όμως σωστά και οργανωμένα τις επιθέσεις του Εργοτέλη οι οποίες αναλώνονταν σε μακρινά σουτ, που δεν ανησυχούσαν τον  Κοτσόλη.

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64' Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης (78' Μπουχαλάκης).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς (80' Μαρινάκης), Αμπεΐντ (60' Ζέκα), Κλωναρίδης (71' Καρέλης), Μπεργκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης