Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Intersport Tennis Tour της Γλυφάδας!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Intersport Tennis Tour της Γλυφάδας!

Δεκαεπτά ημέρες, τενίστες από 14 χρονών και πάνω απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα σε μία άρτια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών

Eκρηξη σε ελικόπτερο στο Αφγανιστάν
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Intersport Tennis Tour της Γλυφάδας!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο INTERSPORT Tennis Tour και φέτος, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας.

Το INTERSPORT Tennis Tour διεξάχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κερδίζοντας και πάλι το ενδιαφέρον και την αγάπη των παιχτών. Δεκαεπτά ημέρες, τενίστες από 14 χρονών και πάνω, αγωνίστηκαν στα χωμάτινα γήπεδα του Ομίλου έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε μία άρτια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

Κλείσιμο
Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε το τελευταίο διήμερο, 19 – 20 Οκτωβρίου, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών με μοναδικές στιγμές για τους παίχτες αλλά και για το πλήθος θεατών που παρευρέθηκαν στον όμιλο για να τους παρακολουθήσουν. Από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες αποδείχθηκε ο τελικός της κατηγορίας 30 – 35 όπου ο Γιώργος Χιριστανίδης μετά από μία συναρπαστική μάχη -2 και πλέον ωρών-  απέναντι στο Γιώργο Φασουλά, έναν εκ των κορυφαίων της κατηγορίας, έφτασε στη σπουδαία νίκη με 7 – 6, 6-4 και αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής.  Στην κατηγορία γυναικών 14-29, η Αλίκη Καπελλά κέρδισε τον τίτλο επικρατώντας με 6-2, 6-3 της Ειρήνης Βασιλειάδη και το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον τελικό του διπλού, Συμεωνίδης/Τσιάνος – Φασουλάς/Χ.Κυβερνήτης όπου κέρδισε το δίδυμο Σιμεωνίδη/Τσιάνου (6-0, 6-2).

Μετά τους αγώνες ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές της κάθε κατηγορίας και η κλήρωση δώρων από τους χορηγούς της διοργάνωσης. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Κατά την εκδήλωση λήξης, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας, κος Γιώργος Φασουλάς δήλωσε «Εκ μέρους  του Δ.Σ. του ΟΑΓ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και φυσικά την INTERPORTπου μας εμπιστεύεται για 4η συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε το καλύτερο ερασιτεχνικό τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις μας.»

Από την πλευρά της INTERSPORT,οRegionalMarketManager, ArisJacksonδήλωσε «Ευχαριστούμε τους αθλητές για την ένθερμη συμμετοχή τους στο τουρνουά καθώς και τους χορηγούς μας, Prince, KyvernitisTravel, VariSportsClubκαι Oriflame. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας να βλέπουμε ανθρώπους να αγαπάνε τον αθλητισμό, γεγονός που είναι και το όραμα της εταιρίας μας “Sporttothepeople”» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης