Σήμερα βγαίνει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Ευρωμπάσκετ

Σήμερα βγαίνει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Ευρωμπάσκετ

Λιθουανία - Κροατία (18:45 Ο.Τ.Ε. Sport 3) και Ισπανία - Γαλλία (22:00 Ο.Τ.Ε. Sport 3 & ΑΝΤ1) τα ζευγάρια των ημιτελικών

Σε Μααζού, Πάντελιτς στρέφεται ο ΠΑΟ
Σήμερα βγαίνει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Ευρωμπάσκετ
Πρώτος χρονικά ημιτελικός αυτός ανάμεσα στη Λιθουανία και την Κροατία. Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας ξεπέρασε έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Ιταλία (81-77) και μπαίνει με τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση. Η Κροατία, όμως, έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως φέτος είναι ικανή για το καλύτερο… Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα μετράει 8 (!) συνεχόμενες νίκες (σ.σ. μοναδική ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία) και στα ημιτελικά προκρίθηκε σχετικά εύκολα, επικρατώντας της Ουκρανία με 84-72.

Ωστόσο, το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει τη Γαλλία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στη Σερβία (90-60) και φάνηκε πως… ανεβάζουν στροφές και έχουν αφήσει πίσω τις μέτριες εμφανίσεις της α’ και β’ φάσης. Το έργο τους, όμως, δεν θα είναι εύκολο, καθώς η παρέα του Τόνι Πάρκερ δείχνει έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Η Γαλλία στα προημιτελικά άφησε εκτός τη διοργανώτρια Σλοβενία με 62-72.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης