Mamma mia!.. Και δεύτερη νίκη της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία

Mamma mia!.. Και δεύτερη νίκη της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία

Μία καταπληκτική Ιταλία σάρωσε την Τουρκία με 90-75 διπλασιάζοντας τις νίκες της - Ασταμάτητη η τετράδα Μπελινέλι-Αραντόρι-Τζεντίλε-Μέλι

Ώρα Ζορμπά με τα 3 πορίσματα-«φωτιά» για τη ΝΔ
Mamma mia!.. Και δεύτερη νίκη της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία
Αν η καλή εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στη Ρωσία δεν ήταν αρκετή, η Ιταλία φρόντισε να δείξει τη δυναμική της και στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωμπάσκετ, καθώς υποχρέωσε την Τουρκία στη δεύτερη ήττα, με 90-75 για τον τέταρτο όμιλο. 

Οι «ατζούρι» άρχισαν το ματς με Τσιντσιαρίνι, Μπελινέλι, Αραντόρι, Ντατόμε και Κουζίν, ενώ οι γείτονες με Τσετίν, Γκιουλέρ, Τούρκογλου, Γκιουλέρ και Ασίκ (με τον Ιλιάσοβα αρχικά στον πάγκο). Η Τουρκία είχε τον έλεγχο και με τα τρίποντα του Τσετίν κατάφερε να προηγηθεί με +5 (12-17), όμως ο Μέλι κράτησε όρθια την ομάδα του, που έκλεισε το δεκάλεπτο με ένα σερί 8-0 και τρίποντο του Μπελινέλι παίρνοντας το προβάδισμα, 22-19. Το επί μέρους σκορ για την Ιταλία διευρύνθηκε στο 16-2 (30-21) στο πρώτο τρίλεπτο της δεύτερης περιόδου και το ημίχρονο έκλεισε όπως ακριβώς το πρώτο δεκάλεπτο, με τον ηγέτη της ομάδας του Σιμόνε Πιανιτζάνι να σκοράρει με την εκπνοή και να «γράφει» το 44-34. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης