Μαρινάκης προς οργανωμένους: «Θα πάμε καλά»

Μαρινάκης προς οργανωμένους: «Θα πάμε καλά»

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από την ομάδα και τις πολλές αλλαγές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ

Μαρινάκης προς οργανωμένους: «Θα πάμε καλά»
Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς είχε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης  στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και μία ημέρα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ηταν μία συνάντηση που δεν διήρκεσε πολλή ώρα, όπως άλλες φορές, γι' αυτό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στο τέλος ότι θα τα ξαναπούν σύντομα.

Κλείσιμο
Η συζήτηση στράφηκε γύρω από την ομάδα και τις πολλές αλλαγές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ. Με τους οπαδούς να είναι ικανοποιημένοι με τις προσθήκες που έγιναν, αλλά και γενικότερα με την ανανέωση του ρόστερ. Κάποιος μάλιστα παρατήρησε ότι «το είπες και το έκανες, πρόεδρε», επειδή ο Μαρινάκης είχε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο τέλος της περασμένης περιόδου. Το ίδιο αισιόδοξος ήταν για άλλη μία φορά και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, λέγοντας κάποια στιγμή «θα πάμε καλά».

Αυτό που για άλλη μία φορά ζήτησε ο Μαρινάκης είναι να βρίσκεται  δίπλα στην ομάδα ο κόσμος και  να την προστατεύει. «Να είστε  όπως πάντα κοντά στην ομάδα και να μην απαντάτε στις προκλήσεις απ' όπου κι αν προέρχονται. Να προστατεύετε την ομάδα μας» ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης