Γ. Αναστασίου: «Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε» μετά τη Λάτσιο

Γ. Αναστασίου: «Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε» μετά τη Λάτσιο

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίηση του στο ''Απήλιον'' προς τους ποδοσφαιριστές αλλά ζήτησε περισσότερη δουλειά, ειδικά στα τελειώματα

Συνελήφθη ξανά ο Τζορτζ Μάικλ!
Γ. Αναστασίου: «Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε» μετά τη Λάτσιο
Ο Γιάννης Αναστασίου είδε την ομάδα του να βγάζει στο γήπεδο κομμάτια της δουλειάς που γίνονται από την αρχή του καλοκαιριού και όπως ήταν λογικό ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την βελτίωση που κατέγραψε με βάσει την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάτσιο. Τον πιο ισχυρό αντίπαλο των φετινών φιλικών. Ο 40χρονος τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην πρωινή προπόνηση στο ''Απήλιον'', όπου μοίρασε συγχαρητήρια. Παράλληλα, φρόντισε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα ενόψει της συνέχειας, ζητώντας μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να βελτιώνεται συνέχεια το «τριφύλλι».

«Μπράβο για την εμφάνιση. Βγάλαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε μετά από αυτό το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει η δουλειά μας στο ματς με την Λάτσιο»

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης