Κούπα στη Μόσχα τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ

Κούπα στη Μόσχα τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ

Με… κούπα επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ που πήραν μέρος σε διεθνές τουρνουά στη Ρωσία.

Η «λάμψη» του Σουμάχερ επανέρχεται
Κούπα στη Μόσχα τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ

Με το τρόπαιο του τουρνουά «Lokoball» επιστρέφει η ομάδα Κ11 του ΠΑΟΚ, η οποία πρόσθεσε ακόμη μια διεθνή διάκριση στο παλμαρέ της.

Η ομάδα του Μιχάλη Χρηστάρα επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Μόσχας στον ημιτελικό, ενώ στον μεγάλο τελικό επικράτησε 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι της Μπάλτικα Καλίνιγκραντ (1-1 η κανονική διάρκεια).
Κλείσιμο

Κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά βραβεύτηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, ο οποίος αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» του ΠΑΟΚ τόσο στον προημιτελικό όσο και στον τελικό, ματς τα οποία κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία τους στην τελετή που προηγήθηκε της απονομής του κυπέλλου.

Στην τελική φάση του τουρνουά «Lokoball 2013», το οποίο διεξάγεται στη Μόσχα και το οποίο σπονσοράρει από το 2007 όταν και καθιερώθηκε η ρωσική εταιρεία σιδηροδρόμων RZD, συμμετείχαν 20 ομάδες, που προκρίθηκαν στην τελική φάση έχοντας δώσει δύσκολους προκριματικούς αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν συνολικά 2.500 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002!

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης