«Αδιανόητο η Εθνική να ψάχνει για πισίνα»

«Αδιανόητο η Εθνική να ψάχνει για πισίνα»

Τα κορίτσια της Εθνικής πόλο πήραν την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου αλλά σίγουρα έχει το μέλλον μπροστά της. Αρκεί να μειωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

«Αδιανόητο η Εθνική να ψάχνει για πισίνα»

Οι επιτυχίες της Εθνικής πόλο γυναικών είναι συνεχείς, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Σαγκάη το 2011. Το θέμα είναι όμως πως στη φετινή διοργάνωση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αλλά έφτασε στην 6η θέση.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μία εκ των πρωταγωνιστριών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, φάνηκε αισιόδοξη για το μέλλον της Εθνικής, δηλώνοντας: «Η ομάδα είναι καινούργια κι έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Όμως, χρειάζεται πολλή και σωστή δουλειά».
Κλείσιμο

Η διεθνής φουνταριστή μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν ολόκληρη τη σεζόν με τα κολυμβητήρια: «Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα λόγω της κρίσης. Τα περισσότερα κολυμβητήρια είναι κλειστά ή υπό διάλυση, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε πισίνα για να κάνουμε προπόνηση. Είναι αδιανόητο η Εθνική ομάδα να ψάχνει πισίνα! Παρόλα αυτά, κάναμε μια καλή προετοιμασία και σε γενικές γραμμές πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση σ’ αυτό το παγκόσμιο».

Η Ασημάκη έδωσε το έναυσμα για την επιστροφή στην κορυφή: «Είμαστε στις 6 καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά το γεγονός ότι δεν μπήκαμε στα τελικά της διοργάνωσης, πρέπει να μας κάνει να πεισμώσουμε, να στρωθούμε στη δουλειά και να διορθώσουμε ο,τι πρέπει για να βρει η ομάδα πάλι το δρόμο προς την κορυφή».

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης