Βγάζουμε τα κάστανα από τη φωτιά

Βγάζουμε τα κάστανα από τη φωτιά

Ο καφέ καρπός της καστανιάς, με τη νέα σοδειά να συλλέγεται αυτή την εποχή σε όλη την Ελλάδα, χαρίζει γεύση σε γλυκιές και αλμυρές συνταγές, αλλά είναι κι από μόνος του μια εξαιρετική λιχουδιά.

Βγάζουμε τα κάστανα από τη φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης