Κότσι χοιρινό με μέλι, μουστάρδα dijon και μπίρα
Κότσι χοιρινό με μέλι, μουστάρδα dijon και μπίρα
Το κότσι είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο, ιδανικό για τα κυριακάτικα τραπέζια. Το ψήνετε με μπίρα και συνοδεύετε επίσης με μπίρα. Η μουστάρδα Maille Dijon Originale το κάνει μοναδικά γευστικό.
Πηγή:www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα