Η επανάσταση της περουβιανής κουζίνας

Η επανάσταση της περουβιανής κουζίνας

O head chef του καταλανικού Pakta, Jorge Muñoz Castro και ο Mario Perez, σεφ του 41° Experience -και τα δύο των αδερφών Adria- συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες στην κουζίνα του κολωνακιώτικου Nikkei με τον σεφ του εστιατορίου Θάνο Στασινό για να δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού 10 πιάτων.

Η επανάσταση της περουβιανής κουζίνας
Διάβασε περισσότερα στο: www.olivemagazine.gr



Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης