Τόνος (ή σολομός) στο γκριλ με γλάσο μελιού και μπαχαρικών

Τόνος (ή σολομός) στο γκριλ με γλάσο μελιού και μπαχαρικών

Ιδανικό ψάρι για τη συνταγή είναι ο τόνος, κατά προτίμηση φρέσκος, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένες φέτες τόνου ή ακόμα και σολομού που ταιριάζει εξίσου καλά.

Τόνος (ή σολομός) στο γκριλ με γλάσο μελιού και μπαχαρικών
Από την Ντίνα Νικολάου

Πηγή: www.olivemagazine.gr
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης