Συμβούλιο αρχηγών Κύπρου: Τα κόμματα στηρίζουν τη κυβέρνηση για το θέμα της ΑΟΖ

Συμβούλιο αρχηγών Κύπρου: Τα κόμματα στηρίζουν τη κυβέρνηση για το θέμα της ΑΟΖ

Διατηρούν τις επιμέρους απόψεις τους για τους χειρισμούς 

Συμβούλιο αρχηγών Κύπρου: Τα κόμματα στηρίζουν τη κυβέρνηση για το θέμα της ΑΟΖ
Ομόφωνα το Συμβούλιο Αρχηγών κομμάτων της Κύπρου καταδικάζει τις τουρκικές ενέργειες εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας και την απρόσκοπτη συνέχιση των ενεργειακών της σχεδιασμών.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνεδρία, «τα κόμματα διατηρούν τις απόψεις τους σε σχέση με τον τρόπο και τα μέτρα με τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση». Της συνεδρίας προήδρευσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Συμβουλίου Αρχηγών «για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως επίσης για τις μέχρι σήμερα ενέργειες, αλλά και τις περαιτέρω προθέσεις της Κυβέρνησης για διαχείριση της διαμορφωθείσας κατάστασης πραγμάτων».

Κλείσιμο
Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων εξέφρασαν τις απόψεις τους και τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα τόσο για τη διαμορφωθείσα κατάσταση όσο και για τις ενέργειες, στις οποίες θεωρούν ότι θα πρέπει να προβεί η Κυβέρνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης