Πλεύση Ελευθερίας: «Δεν ανησυχούμε μήπως εμφανιστούν ληστές τραπεζών ως υποψήφιοι»

Πλεύση Ελευθερίας: «Δεν ανησυχούμε μήπως εμφανιστούν ληστές τραπεζών ως υποψήφιοι»

Για «επιτυχημένο χιούμορ» έκανε λόγο ο Κώστας Ζηκογιάννης, μέλος του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6

Πλεύση Ελευθερίας: «Δεν ανησυχούμε μήπως εμφανιστούν ληστές τραπεζών ως υποψήφιοι»
Ως ένα αστείο και μάλιστα εμπνευσμένο από την αντίστοιχη πλατφόρμα «της ανυπότακτης Γαλλίας του Ζαν-Λυκ Μελανσόν» χαρακτήρισε ο Κώστας Ζηκογιάννης, μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, την ανάρτηση του κόμματος, με την οποία αναζητούσε, μεταξύ άλλων επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων, και... ληστές τραπεζών.

«Δεν ανησυχούμε μήπως εμφανιστούν ληστές τραπεζών ως υποψήφιοι» καθησύχασε το μέλος του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή «Εντός Θέματος» με τους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη.

Παράλληλα, επικαλέστηκε την αίσθηση του χιούμορ, αλλά ταυτόχρονα επανέλαβε τη ρήση του Μπρεχτ: «Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;». 

«Το χιούμορ είναι πάντα υποκειμενικό, όμως από όλο αυτό το θόρυβο που προκλήθηκε, προκύπτει ότι ήταν και επιτυχημένο» προσέθεσε το μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν το έκαναν για επικοινωνιακούς λόγους.

Παρ' όλα αυτά, η... ειδικότητα «ληστής τραπεζών» παραμένει ακόμη και σήμερα στη λίστα με τις δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες για το κίνημα. 

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης