Άδωνις για νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: Φαρισαίοι και υποκριτές στον ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις για νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: Φαρισαίοι και υποκριτές στον ΣΥΡΙΖΑ

Αφού είστε άθεοι να το υποστηρίξετε και όχι να είστε άθεοι εδώ και μετά να πηγαίνει ο Τσίπρας επίσκεψη, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης,

Άδωνις για νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: Φαρισαίοι και υποκριτές στον ΣΥΡΙΖΑ
«Φαρισαίους και υποκριτές» χαρακτήρισε τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος  ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή, επί του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, άφησε αιχμές για τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι δεν φέρνουν τις αλλαγές για την προστασία των δικαιωμάτων αλλά για να ικανοποιηθεί η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Όπως δήλωσε οι άνθρωποι αυτοί θελουν  στην ουσία την ομαλή ένταξη τους στην κοινωνία και υποτίθεται ότι αυτό θα ρυθμίζατε. Αλλά, όπως είπε, το φέρατε και προκαλείτε σύγκρουση. Οι άνθρωποι αυτοί  θα μπορούσαν να ελπίζουν αν είχατε πετύχει συναίνεση. Όπως δήλωσε, εσείς το νομοσχέδιο το κάνατε  όσο πιο αριστερό γίνεται για να ικανοποιήσετε την αριστερή πτέρυγα. «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι τα ψηφαλάκια σας ενδιαφέρουν στην αριστερά δεν σας νοιαζουν τα δικαιώματα. 

Αναφερόμενος στη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων  είπε δεν έχει δοθεί  μία λογική εξήγηση γιατί οι ΑΝΕΛ δήλωναν αντίθετοι και ξαφνικά ανακάλυψαν την ωραίο νομοθετήματα είναι. Προφανως, όπως τόνισε, έχει γίνει πολιτική ανταλλαγή Τσίπρα - Καμμένου, το καταλαβαίνει και το τελευταίο καφενείο 

Αιχμές και για την απουσία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για τον οποίο είπε ότι για να μην είναι στο κάδρο πήγε στη Βραζιλία, για να κρυφτεί ο Πάνος Καμμένος, για να σωθεί από τη ρουλέτα και το καζίνο.

Για την εκκλησία, διαβάζω ρατσιστικά άρθρα για την εκκλησία πως τόλμησε και εξέφρασε άποψη. Ζούμε σε μία χώρα που μπορούμε να ακούμε τις  απόψεις όλων, είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε αλλά αρνούμαστε σε έναν ιεράρχη να εκφράσει γνώμη. Αφού είστε άθεοι, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, να το υποστηρίξετε και όχι να είστε άθεοι εδώ και μετά να πηγαίνει ο Τσίπρας επίσκεψη 
Κλείσιμο

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η ΝΔ έχει καταθέσει τις δικές μας προτάσεις με βάση την απόφαση του δικαστηρίου των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων. Αλλά, όπως είπε, δεν θα τις κάνετε αποδεκτές αλλά αν  τις κάνετε δεν θα έχετε  την ευκαιρία να δείξετε αριστερό πρόσημο.
 
Παρέμβαση Κοντονή
Άμεση η παρέμβαση από τον υπουργό κ. Κοντονή, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπου με απορία τόνισε « ακούσατε κάποιον από τους ΑΝΕΛ να πει ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και αλλάξαν στάση;» Τι κάνατε εσείς, είπε ο κ. Κοντονής, λέγατε συμφωνώ αλλά δεν το ψηφίζω γιατί δεν ξέρουμε τι θα κάνουν στους ΑΝΕΛ, όχι μικροκομματική ούτε καφενείου  

«Κύριε πρόεδρε δεν κάνω θεολογική κουβέντα με τον κ. Γεωργιάδη, εμείς είμαστε με την οκτωβριανή επανάσταση δεν είμαστε με τον Σταλιν», είπε ο υπουργός, ενώ ανάφερε ότι ο κ. Πάνος Καμμένος είχε προγραμματισμένο ταξίδι στη Βραζιλία, θυμίζοντας ότι το νομοσχέδιο ήταν να ψηφιστεί την περασμένη εβδομάδα. Αναφερόμενος στον εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ κ. Θεοχαρόπουλο είπε  δεν υπάρχει καμία συναλλαγή.

«Με έκπληξη ακούω την τοποθέτηση σας κ. Κοντονη ανταπάντησε ο κ. Θεοχαρόπουλος. Οι  ΑΝΕΛ  είπαν στις επιτροπές  ότι δεν θα ψηφίσει κάποια θέματα και μετά είπαν ότι θα ψηφίσουν τελικά.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης