Το Ποτάμι: Σειρά από ερωτήματα για την υπόθεση Καμμένου

Το Ποτάμι: Σειρά από ερωτήματα για την υπόθεση Καμμένου

Η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας συνομιλεί με έναν ισοβίτη συνιστά από μόνο του μέγα σκάνδαλο σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα 

Το Ποτάμι: Σειρά από ερωτήματα για την υπόθεση Καμμένου
Μια σειρά από ερωτήματα θέτει το Ποτάμι για την υπόθεση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζεται πως «η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος συνομιλεί με ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών, συνιστά από μόνο του μέγα σκάνδαλο» και διατυπώνονται τα ερωτήματα: 

-Με ποια ιδιότητα ένας υπουργός Άμυνας συνομιλεί με έναν ισοβίτη; 

Κλείσιμο
-Για ποιο λόγο χρειάζεται η μεσολάβηση υπουργού για να καταθέσει κάποιος στις δικαστικές αρχές;

-Η μεσολάβηση έχει να κάνει όντως με το περιεχόμενο της κατάθεσης, όπως καταγγέλλεται;

-Ποιοι άλλοι γνώριζαν την υπόθεση στην κυβέρνηση; Ο υπουργός Δικαιοσύνης; Ο Πρωθυπουργός; 

Η ανακοίνωση από το Ποτάμι καταλήγει ως εξής: «Ακούσαμε τον κ.Τσίπρα να δηλώνει σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο «Θα αφήσουμε απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη να ξεδιαλύνει την υπόθεση Noor1». Οι μέχρι τώρα ενέργειες των υπουργών του δείχνουν το αντίθετο».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από το Ποτάμι έχει ως εξής: 


H αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας κ.Καμμένος συνομιλεί με ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών συνιστά από μόνο του μέγα σκάνδαλο. Όταν τη συνομιλία επιβεβαιώνει στη Βουλή και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κοντονής, το σκάνδαλο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Με ποια ιδιότητα ένας υπουργός Άμυνας συνομιλεί με έναν ισοβίτη; Για ποιο λόγο χρειάζεται η μεσολάβηση υπουργού για να καταθέσει κάποιος στις δικαστικές αρχές; Η μεσολάβηση έχει να κάνει όντως με το περιεχόμενο της κατάθεσης, όπως καταγγέλλεται; Ποιοι άλλοι γνώριζαν την υπόθεση στην κυβέρνηση; Ο υπουργός Δικαιοσύνης; Ο Πρωθυπουργός; Ακούσαμε τον κ.Τσίπρα να δηλώνει σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο «Θα αφήσουμε απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη να ξεδιαλύνει την υπόθεση Noor1». Οι μέχρι τώρα ενέργειες των υπουργών του δείχνουν το αντίθετο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης