Τσιάρας: «Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι απολύτως σύμφωνοι με τη θέση του κόμματος για την σκανδαλώδη κυβερνητική τροπολογία»

Τσιάρας: «Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι απολύτως σύμφωνοι με τη θέση του κόμματος για την σκανδαλώδη κυβερνητική τροπολογία»

Απάντηση στις κυβερνητικές πηγές που μιλούσαν για αποστάσεις από την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κ. Τσιάρας

Τσιάρας: «Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι απολύτως σύμφωνοι με τη θέση του κόμματος  για την σκανδαλώδη κυβερνητική τροπολογία»
«Όλοι οι βουλευτές της παράταξής μας που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την σκανδαλώδη κυβερνητική τροπολογία είναι απολύτως σύμφωνοι με τη θέση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το θέμα» τονίζει σε δήλωση που έκανε αργά απόψε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κων/νος Τσιάρας. 

Η δήλωση του κ. Τσιάρα έγινε σε απάντηση των επισημάνσεων που έκαναν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σύμφωνα με τις οποίες έξι βουλευτές της ΝΔ που δεν ψήφισαν, πήραν «αποστάσεις ασφαλείας» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της τροπολογίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης