Κωστής Χατζηδάκης: Πληρώνουμε το κόστος της κυβερνητικής αναξιοπιστίας

Κωστής Χατζηδάκης: Πληρώνουμε το κόστος της κυβερνητικής αναξιοπιστίας

Αποτυχία ούτως ή άλλως το αυριανό Eurogroup, είπε

Κωστής Χατζηδάκης: Πληρώνουμε το κόστος της κυβερνητικής αναξιοπιστίας
Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα του αυριανού Eurogroup θα αποτελεί μια επιβεβαίωση της αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
, Κωστής Χατζηδάκης. 

Κλείσιμο
Εάν η αξιολόγηση κλείσει, με μέτρα που θα είναι το "κόστος της κυβερνητικής αναξιοπιστίας", το Μαξίμου θα προτάξει κάποια αντισταθμιστικά μέτρα ενώ σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι διαβουλεύσεις, ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα επιτεθεί σε ΔΝΤ, Σόιμπλε και Νέα Δημοκρατία, πριν κατέβει, τελικώς, σε εκλογές, όπως μεταδίδει το skai.gr. 

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για "απέχθεια προς την επιχειρηματικότητα", ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε τόσο στην περίπτωση του Ελληνικού, όσο και στις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων, οι οποίες δεν προχωρούν όπως θα έπρεπε, αλλά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας. 

Σημείωσε δε πως, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας με τους δείκτες ανάπτυξης στο 0,4%, δύο χρόνια μετά έχει να επιδείξει την επιστροφή στο 0%.

"Ανεξαρτήτως προθέσεων τα πράγματα έχουν πάει προς τα πίσω", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκάι, υπενθυμίζοντας πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητούσε από την κυβέρνηση Σαμαρά μέτρα ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, για την περασμένη διετία, κατά την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε τελικά μέτρα 6 δισεκατομμυρίων. 

"Οι φτωχοί άνθρωποι πληρώνουν περισσότερο την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης", πρόσθεσε. "Πληρώνουμε ακόμα τη διαπραγμάτευση". 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης