Βαρβιτσιώτης: Και οι σύντροφοί του κρίνουν ανεπαρκή τον κ. Μουζάλα

Βαρβιτσιώτης: Και οι σύντροφοί του κρίνουν ανεπαρκή τον κ. Μουζάλα

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη

Βαρβιτσιώτης: Και οι σύντροφοί του κρίνουν ανεπαρκή τον κ. Μουζάλα
Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
           
«Μετά τις επικρίσεις  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ο.Η.Ε., του διεθνούς τύπου, αλλά και όλων των νησιωτών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής χαρακτηρίζεται, πλέον, ανεπαρκής και από τους ίδιους τους συντρόφους του. Είναι σαφές ότι, από σήμερα, με τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Στην παραδοχή της ανικανότητας του κ. Μουζάλα».

Κλείσιμο
Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ  και μέλος του σκληρού πυρήνα των «53+» Χρήστος Καραγιαννίδης, σε συνέντευξή του στην «Αυγή» «κάρφωνε» τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα λέγοντας: «Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο. Και αυτές οι κριτικές, ξαναλέω γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης