Δημήτρης Καμμένος: Δεν ξέρω από πού αφαιρέθηκε το κομμάτι για το «Πρώτο Θέμα», γι' αυτό μίλησα για αόρατο χέρι

Δημήτρης Καμμένος: Δεν ξέρω από πού αφαιρέθηκε το κομμάτι για το «Πρώτο Θέμα», γι' αυτό μίλησα για αόρατο χέρι

Σε νέα του συνέντευξη αναφέρει: «Αυτό που έφυγε προς τις ΚΟ έλεγε ότι τα δάνεια του Πρώτου ΘΕΜΑτος ήταν ενήμερα. Στην επόμενη φάση αφαιρέθηκε αυτό» 

Δημήτρης Καμμένος: Δεν ξέρω από πού αφαιρέθηκε το κομμάτι για το «Πρώτο Θέμα», γι' αυτό μίλησα για αόρατο χέρι
Για την υπόθεση της παρέμβασης κατά του Πρώτου ΘΕΜΑτος στο πόρισμα της εξεταστικής για τον δανεισμό των κομμάτων και των ΜΜΕ
επανήλθε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Καμμένος
Κλείσιμο
ο οποίος εξήγησε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ ότι το ζήτημα προέκυψε μετά την αποστολή του προσχεδίου του πορίσματος προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες.

«Αυτό που έφυγε προς τις ΚΟ έλεγε ότι τα δάνεια του Πρώτου ΘΕΜΑτος ήταν ενήμερα. Στην επόμενη φάση αφαιρέθηκε αυτό» είπε ο κ. Καμμένος. 

«Το βλέπω ότι το κομμάτι αυτό ήταν εκτός και έγινε μια συζήτηση με τον πρόεδρο της επιτροπής, τον κ. Μπαλωμενάκη, και επανήλθε» συνέχισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν γνωρίζω αν το πόρισμα πηγαίνει αλλού, εγώ δεν το έστειλα στον Πάνο Καμμένο» πρ΄σοθεσε ο κ. Καμμένος ο οποίος σημείωσε ότι οι διαμαρτυρίες και οι παρατηρήσεις του για το ζήτημα αυτό έχουν γίνει και γραπτώς.

Αναφερόμενος στην παρέμβασή του προκειμένου να επανέλθει η αρχική διατύπωση του πορίσματος στην οποία αναφερόταν ρητά ότι τα δάνεια του Πρώτου ΘΕΜΑτος είναι ενήμερα και εξυπηρετούμενα ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι «εγώ τους είπα ότι θα είμαστε αναξιόπιστοι. Εφόσον είπαμε ότι ήταν ενήμεροι δεν είναι δυνατόν να το αφαιρέσουμε μετά και γι' αυτό μίλησα για το αόρατο χέρι. Δεν ξέρω από πού αφαιρέθηκε το επίμαχο κομμάτι».

Μιλώντας για το υπόλοιπο κομμάτι του πορίσματος είπε δεν προέκυψε από μαρτυρία κάποιο «τρίγωνο της αμαρτίας» διευκρινίζοντας εκ νέου ότι «εφόσον δεν προέκυψαν άμεσα ευθύνες πολιτικών δεν υπάρχει λόγος συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης