Βίτσας: Δεν υπάρχει επίθεση στους δικαστές

Βίτσας: Δεν υπάρχει επίθεση στους δικαστές

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους αεροπειρατές να συνεχίζουν να κατέχουν δωρεάν ένα δημόσιο αγαθό όπως το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων»

Βίτσας: Δεν υπάρχει επίθεση στους δικαστές
Πως δεν υπάρχει επίθεση από την κυβέρνηση στους δικαστές και πως υπάρχει σεβασμός στις αποφάσεις, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ.

«Επομένως», είπε ο κ. Βίτσας «περιμένουμε μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία που θα ρυθμίζει το κενό που υπάρχει σήμερα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους αεροπειρατές να συνεχίζουν να κατέχουν δωρεάν ένα δημόσιο αγαθό όπως το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων».
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό ο κ. Βίτσας είπε πως δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από τον υπουργείο Άμυνας. «Έχουμε μεγάλη δουλειά μπροστά μας, αλλά το θέμα δεν είναι τι θέλω ή τι δεν θέλω εγώ» σημείωσε, ενώ στην παρατήρηση ότι ορισμένοι υπουργοί εχουν κατεβάσει τα μολύβια περιμένοντας τις αλλαγές που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός απάντησε πως «κανένας δεν θα πρέπει να κατεβάσει τα μολύβια μεχρι τη στιγμή που θα αλλάξει δουλειά όπως συμβαίνει και στον ιδιωτικό τομέα που δεν θα πρέπει ενόψει αλλαγών να κάνουν λευκή απεργία».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης