ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που δημιούργησε

ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που δημιούργησε

Οι εξαγγελίες των νομοθετικών ρυθμίσεων για την προστασία της πρώτης κατοικίας θα ξεχαστούν τη Δευτέρα, λέει η αξιωματική αντιπολίτευση

ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που δημιούργησε
Αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που η ίδια δημιούργησε είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει ότι για οφειλές ακόμη και 500 ευρώ προς το Δημόσιο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις απειλούνται για πρώτη φορά, να χάσουν τα ακίνητά τους.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλει ως  προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης του ζητήματος τις εξαγγελίες για νομοθετικές ρυθμίσεις που θα προστατεύσουν την πρώτη κατοικία από οφειλές προς το Δημόσιο, σημειώνοντας ότι έγιναν μία μέρα πριν από το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. «Το υπόσχεται σήμερα, για να το ξεχάσει τη Δευτέρα», αναφέρει η ΝΔ.

Κλείσιμο

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ, έχει ως εξής:



«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που η ίδια δημιούργησε.
 
Για οφειλές ακόμη και για 500 ευρώ προς το Δημόσιο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις απειλούνται, πρώτη φορά, να χάσουν τα ακίνητά τους!
 
Και η Κυβέρνηση τι κάνει;
 
Μια ημέρα πριν το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – προφανώς για να περιορίσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις - υπόσχεται ότι "θα" φέρει νομοθετική ρύθμιση για να προστατέψει την πρώτη κατοικία από οφειλές προς το Δημόσιο...
 
Το "υπόσχεται" σήμερα για να το ξεχάσει τη Δευτέρα...
 
Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στη Δ.Ε.Θ. τη Συμφωνία Αλήθειας και τον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση. Μέρος τους είναι η μείωση του ιδιωτικού χρέους.
 
Στο πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνεται και η πρόταση μας για "πάγωμα" των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2017.
 
Η Νέα Δημοκρατία θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του προγράμματός της για τη μείωση του ιδιωτικού χρέους τις επόμενες εβδομάδες.
 
Όπως άλλωστε κάναμε για την Παιδεία και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
 
Υπεύθυνα και αξιόπιστα».
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης