Φωτογραφίες: «Αγκαλίτσες και φιλάκια» ο ευδιάθετος κ. Γιούνκερ στην Αθήνα

Φωτογραφίες: «Αγκαλίτσες και φιλάκια» ο ευδιάθετος κ. Γιούνκερ στην Αθήνα

Ιδιαιτέρως διαχυτικός με Τσίπρα και Παυλόπουλο ο πρόεδρος της Κομισιόν - «Έσκασε» από τη ζέστη και έβγαλε το σακάκι στον Εθνικό Κήπο

Φωτογραφίες: «Αγκαλίτσες και φιλάκια» ο ευδιάθετος κ. Γιούνκερ στην Αθήνα
Ευδιάθετος και με μια... ανοιχτή αγκαλιά για όλους εμφανίστηκε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, όντας ιδιαίτερα διαχυτικός τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο όσο και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Κλείσιμο




Οι αγκαλιές και τα φιλιά... έδιναν κι έπαιρναν, με τον πρόεδρο της Κομισιόν να δείχνει σε εξαιρετικά καλή διάθεση, παρά την αφόρητη ζέστη, για την οποία ο ίδιος δεν έκρυψε τη δυσφορία του ούτε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό.

«Έχει πολλή ζέστη, δεν είμαι φτιαγμένος γι' αυτό το κλίμα» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν, σκουπίζοντας τον ιδρώτα του, ενώ στη συνέχεια, πηγαίνοντας στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, ο κ. Γιούνκερ «έκοψε δρόμο», περνώντας μέσα από τον Εθνικό Κήπο.

Εκεί, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν άντεξε τη ζέστη και έβγαλε το σακάκι του, μένοντας μόνο με το πουκάμισο και τις τιράντες του.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης