Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αναδρομικό περιορισμό της βουλευτικής θητείας

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αναδρομικό περιορισμό της βουλευτικής θητείας

Κάλεσε τους συναδέλφους του να υποστηρίξουν διατάξεις για τον περιορισμό της βουλευτικής θητείας  ώστε να μην μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα περισσότερες από 2 – φορές 

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αναδρομικό περιορισμό της βουλευτικής θητείας
Σε απίστευτα επιχειρήματα καταφεύγουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αντικρούσουν την κριτική της αντιπολίτευσης που τους κατηγορεί ότι ψηφίζουν μέτρα έξω από την Αριστερή ιδεολογία για να διατηρήσουν την καρέκλα τους. Είναι ενδεικτικό ότι ο εισηγητής του κυβερνητικού κόμματος για το πολυνομοσχέδιο Κώστας Σπαρτινός κάλεσε τους συναδέλφους του της αντιπολίτευσης να υποστηρίξουν διατάξεις για τον περιορισμό της βουλευτικής θητείας  ώστε να μην μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα περισσότερες από 2 – φορές ενώ ζήτησε η εν λόγω ρύθμιση να έχει αναδρομική ισχύ!

«Μας είπαν ότι ψηφίζουμε γιατί ενδιαφερόμαστε για τις καρέκλες μας. Μας το είπαν αυτό συνάδελφοί που είναι 20-30 χρόνια στα έδρανα» είπε ο κ. Σπαρτινός για να προτείνει «αφού τα λένε αυτά ας συνηγορήσουν όταν θα έρθουν διατάξεις για τον περιορισμό της βουλευτικής θητείας. Όσοι έχουν μακρά διαδρομή να ψηφίσουν και αναδρομική εφαρμογή αυτών των κανόνων».

Κλείσιμο
Τέλος, απευθυνόμενος και πάλι προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης είπε «πολλοί ενδιαφέρθηκαν για την ψυχή και τη συνείδησή μας. Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Ας ασχοληθούν με την δική τους και μην πάρουν το βάρος για την σωτηρία και της δικής μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης