Τροπολογία Λοβέρδου για τα δικαστήρια στο Φάληρο

Τροπολογία Λοβέρδου για τα δικαστήρια στο Φάληρο

Ζητά την κατάργηση της διάταξης που αφορά την παραχώρηση Ολυμπιακών ακινήτων στο Φάληρο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης 

Τροπολογία Λοβέρδου για τα δικαστήρια στο Φάληρο
Την κατάργηση της διάταξης που αφορά την παραχώρηση Ολυμπιακών ακινήτων στο Φάληρο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με τροπολογία που κατέθεσε σε νομοσχέδιο που θα συζητηθεί σήμερα στην Βουλή.

Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις πόλο που αρχικά η κυβέρνηση προγραμμάτιζε να αναμορφώσει προκειμένου να διεξαχθούν μεγάλες δίκες. Ωστόσο, η απόφαση προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και από τοπικούς φορείς με αποτέλεσμα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος να δεσμευτεί ότι θα αναζητηθούν νέοι χώροι.

Κλείσιμο
Ωστόσο, έως σήμερα νομοθετική διόρθωση δεν έχει υπάρξει γι αυτό και ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε τροπολογία προκειμένου η κυβέρνηση να αποκαταστήσει πλήρως την τάξη.

Εκτός αυτής, άλλοι τέσσερις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν τροπολογία στο ίδιο νομοσχέδιο με την οποία προτείνουν λύσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την μη διενέργεια εξετάσεων υποψήφιων οδηγών αλλά και από τη μη διενέργεια εκτιμήσεων από τους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ για ζημιές στην παραγωγή. 

Τη ρύθμιση υπογράφουν οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Χαρά Κεφαλίδου, Μιχάλης Τζελέπης και Γιάννης Μανιάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης