Πάει Λονδίνο ο Μάρδας για να δει κι άλλους -όχι Σύρους- επενδυτές

Πάει Λονδίνο ο Μάρδας για να δει κι άλλους -όχι Σύρους- επενδυτές

Θα έχει συναντήσεις με περίπου 60 στελέχη μεγάλων επενδυτικών οίκων, που έχουν επενδύσει ή ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε κλάδους της ελληνικής οικονομίας

Πάει Λονδίνο ο Μάρδας για να δει κι άλλους -όχι Σύρους- επενδυτές
Τι κι αν οι Σύροι «επενδυτές»... συρρέουν στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβάλουν, κατά τον Δημήτρη Μάρδα
, τα... επενδυτικά τους σχέδια; Ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν αρκείται σε αυτό, αλλά επιμένει να αναζητά συνεργασίες και εκτός Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, θα βρεθεί στο Λονδίνο.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Μάρδας θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 20 Απριλίου, το Λονδίνο, όπου θα έχει συναντήσεις με περίπου 60 στελέχη μεγάλων επενδυτικών οίκων, που έχουν επενδύσει ή ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, θα παραβρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η πρεσβεία της Ελλάδας στο Λονδίνο για την προώθηση του ελληνικού οίνου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο υφυπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε, το διήμερο 18-19 Απριλίου, τις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με τον Βέλγο ομόλογό του κ. P. De Crem , ηγούμενος παράλληλα επιχειρηματικής αποστολής που διοργάνωσε το ΕΒΕΑ σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ Βρυξελλών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μάρδας πραγματοποίησε, επίσης, συνάντηση με την κα L. Evans, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εσωτερική Αγορά, Βιομηχανία, Επιχειρηματικότητα και ΜμΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης