Αυστρία προς Ελλάδα: Μειώστε επιτέλους τον αριθμό των προσφύγων!

Αυστρία προς Ελλάδα: Μειώστε επιτέλους τον αριθμό των προσφύγων!

Ανεβάζει πάλι τους διπλωματικούς τόνους η Αυστρία, μέσω της υπουργού Εσωτερικών της χώρας και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εργαστεί σκληρά για το προσφυγικό 

Αυστρία προς Ελλάδα: Μειώστε επιτέλους τον αριθμό των προσφύγων!
Υψηλοί διπλωματικοί τόνοι εκ νέου από την Αυστρία με την υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Γιοχάνα Μικλ Λάιτνερ, να επιπλήττει τους Έλληνες καλώντας τους να εργαστούν επιτέλους σκληρά για να μειώσουν τον αριθμό των προσφύγων, γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild".
 
Σε συνέντευξή της στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η διοπτροφόρος υπουργός Εσωτερικών περνά στην αντεπίθεση, λίγα 24ωρα μετά την άρνηση των Αθηνών στο αίτημά της να επισκεφθεί την Ελλάδα, μετά την ανάκληση της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Βιέννη.

Κλείσιμο
H μελαχρινή υπουργός της Αυστρίας με το αγέλαστο πρόσωπο διαμηνύει πως, η Ελλάδα θα πρέπει επιτέλους να κάνει σκληρή δουλειά για να μειώσει τον αριθμό των προσφύγων. 

Σε μία προσπάθεια να δείξει ότι έχει και "καλό της πρόσωπο",  η Γιοχάνα Μικλ Λάιτνερ ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση της Αυστρίας δεν θα αφήσει μόνη της Ελλάδα να αντιμετωπίσει το προσφυγικό επισημαίνοντας όμως ότι ήδη η χώρα της έχει δεχτεί ήδη πολλούς πρόσφυγες.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης