ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πετρόπουλος: Κάποιοι κρύβονται πίσω από τους αγρότες και προκαλούν επεισόδια

Πετρόπουλος: Κάποιοι κρύβονται πίσω από τους αγρότες και προκαλούν επεισόδια

«Πώς αλλιώς θα εξηγούσατε τον εγκλεισμό επί 12 ώρες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή από στοιχεία τα οποία ξέρουμε τι προέλευση είχαν;» διερωτήθηκε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Πετρόπουλος: Κάποιοι κρύβονται πίσω από τους αγρότες και προκαλούν επεισόδια
Για κάποιους που εμποδίζουν τον διάλογο και για κύκλους που "ερωτοτροπούν" με την ανωμαλία και προκαλούν διαρκώς αναταραχή και κλίμα εκτροπής έκανε λόγο ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο Star.

«Πώς αλλιώς θα εξηγούσατε τον εγκλεισμό επί 12 ώρες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή από στοιχεία τα οποία ξέρουμε τι προέλευση είχαν;» διερωτήθηκε και διευκρίνισε: «Δεν μιλάω για όλον τον κόσμο που ήταν εκεί, μιλάω για αυτούς που κατηύθυναν τις δράσεις». 

Κλείσιμο
Τόνισε δε ότι και ο ίδιος εμποδίστηκε σε εκδήλωση στην Πάτρα και συμπλήρωσε ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από τους αγρότες και προκαλούν επεισόδια.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε και στο περιστατικό εισβολής ομάδας ατόμων στη δικηγορική εταιρεία της συζύγου του, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει τον διάλογο με τους αγρότες.

Όπως υπογράμμισε, το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης έχει καταρρεύσει, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα κατατεθεί και η αναλογιστική μελέτη μαζί με το νομοσχέδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης