Ψάχνουν φορτιστές για τα λάπτοπ στη ΝΔ!

Ψάχνουν φορτιστές για τα λάπτοπ στη ΝΔ!

Δυσκολίες για την έναρξη την ψηφοφορίας το πρωί της Κυριακής - Σοβαρές ελλείψεις στην υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας

Ψάχνουν φορτιστές για τα λάπτοπ στη ΝΔ!
Με πολλά προβλήματα αλλά και καταγγελίες της τελευταίας στιγμής, συνεχίζονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στη Ν.Δ, μία μόλις ημέρα πριν την Κυριακή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Οι δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως σε μια σειρά από αντικρουόμενες οδηγίες που έχουν σταλεί προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά και στις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται σε ζητήματα υποδομής και υποστήριξης της εκλογικής διαδικασίας.

Κλείσιμο
Ενδεικτικά να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες για πολλούς από τους φορητούς υπολογιστές (λάπτοπ) που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην αυριανή διαδικασία δεν υπάρχουν φορτιστές, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να γίνεται μια προσπάθεια να βρεθούν, προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν αύριο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να μείνουν από μπαταρία!

Χαρακτηριστικά προς αυτή την κατεύθυνση είναι εξάλλου τα όσα αναφέρει σε επιστολή, την οποία έστειλε νωρίτερα σήμερα προς το προεδρείο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, αλλά και προς όλους τους ενδιαφερόμενους, το μέλος της ΚΕΦΕ και διευθυντής Διαγραμματειακού της Ν.Δ κ. Αλέκος Κόκκαλης.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Κόκκαλης, «λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη της εσωκομματικής διαδικασίας, υπάρχουν ουσιώδη προβλήματα και ενδείξεις ότι το σύστημα, ο εξοπλισμός και το έμψυχο δυναμικό ίσως να μην είναι επαρκή για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, ενώ εγκύκλιοι και οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους είναι αντικρουόμενες και δυσνόητες». Παράλληλα το μέλος της ΚΕΦΕ, δείχνοντας ως κύριο υπεύθυνο της κατάστασης τον Γραμματέα της Ν.Δ και πρόεδρο της ΚΕΦΕ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, επισημαίνει επίσης ότι τα πρακτικά των συναντήσεων της εφορευτικής επιτροπής του κόμματος, «δεν έχουν έρθει εδώ και αρκετές συνεδριάσεις για υπογραφή».  
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης