Η Ραχήλ σε γραμμή Διαμαντόπουλου: «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»

Η Ραχήλ σε γραμμή Διαμαντόπουλου: «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»

«Η σαπίλα όσα περιτυλίγματα και να αλλάξει σαπίλα παραμένει και η διαφθορά δεν πατάσσεται με προεκλογικά σποτάκια» το μήνυμα της βουλευτή της ΛΑΕ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  

Η Ραχήλ σε γραμμή Διαμαντόπουλου: «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»
“Το τόξο της διαπλοκής περιλαμβάνει πλέον και το κόμμα που κάποτε το έλεγαν Σύριζα”, λέει η υποψήφια βουλευτής Αττικής της Λαϊκής Ενότητας, κυρία Ραχήλ Μακρή, εξαπολύοντας, μέσω facebook, μετωπική επίθεση στον τέως πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, και διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση για ακόμα μία φορά, “καλή αντάμωση στα γουναράδικα”!  

Απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο ενικό η κυρία Ραχήλ αναφέρει ότι “δεν δίστασες να φορτώσεις τα χρέη των τραπεζών στον λαό”, για να προσθέσει: “Η σαπίλα όσα περιτυλίγματα και να αλλάξει σαπίλα παραμένει και η διαφθορά δεν πατάσσεται με προεκλογικά σποτάκια”.

Κλείσιμο
Η πλήρης ανάρτηση έχει ως εξής: “Δεν δίστασες να φορτώσεις τα χρέη των τραπεζών στον λαό. Επιβάλατε capital control και την ίδια ώρα οι δοτοί υπουργοί σου του σάπιου συστήματος Σημίτη χρηματοδοτούσαν από το παράθυρο στους τραπεζίτες που έβγαλαν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης στα νησιά Κέυμαν. Η παροχή εγγύησης σημαίνει ότι εάν δεν πληρώσουν τα δάνεια οι τράπεζες θα το πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Αυτοί που χάνουν τη δουλειά τους γιατί οι τραπεζίτες δεν παρέχουν ρευστότητα στις επιχειρήσεις, αυτοί που χάνουν το σπίτι τους, αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν την ελπίδα. Η σαπίλα όσα περιτυλίγματα και να αλλάξει σαπίλα παραμένει και η διαφθορά δεν πατάσσεται με προεκλογικά σποτάκια . Το τόξο της διαπλοκής περιλαμβάνει πλέον και το κόμμα που κάποτε το έλεγαν Συριζα”.

 

Στο μεταξύ, το μήνυμα της κυρίας Μακρή σε άλλη της ανάρτηση είναι κάτι παραπάνω από σαφές: “Σας το είπα: αποκλείστε μας από τα πολιτικά πάνελ, αποκλείστε μας από την Βουλή. Βάλτε την βρωμιά και την δυσωδία να βαράει τα βαρίδια. Τα ΜΜΕ να μας γραφικοποιούν. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα”. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης