Το 25% άλλαξε γνώμη προς το θετικό για τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά το ντιμπέιτ

Το 25% άλλαξε γνώμη προς το θετικό για τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά το ντιμπέιτ

Οι αναγνώστες του lifo.gr ψήφισαν τον επικεφαλής του Ποταμιού ως το πρόσωπο του οποίου η γνώμη άλλαξε προς το καλύτερο μετά την «τηλεμαχία» των πολιτικών αρχηγών 

Το 25% άλλαξε γνώμη προς το θετικό για τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά το ντιμπέιτ
Λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις επερχόμενες εκλογές, η ηλεκτρονική έκδοση της LIFO -lifo.gr- πραγματοποίησε γκάλοπ με έξι βασικά ερωτήματα προς τους αναγνώστες για την επόμενη ημέρα της «τηλεμαχίας». 

Τις εντυπώσεις, σύμφωνα με τη γνώμη των πολιτών, κέρδισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης καθώς στην ερώτηση «Αν για κάποιον πολιτικό αρχηγό η άποψη σας άλλαξε προς το καλύτερο ποιος είναι αυτός;» το 24,86% ψήφισε υπέρ του κ. Θεοδωράκη. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 20,04%. 

Κλείσιμο
Η θετική απήχηση του κ. Θεοδωράκη στο εκλογικό σώμα φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ερώτησης «Ποιος πολιτικός σας έκανε την καλύτερη εντύπωση;»,  που δείχνουν ότι το 21,54% ψήφισε τον επικεφαλής του Ποταμιού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο αναδείχθηκε πρώτος στον εν λόγω ερώτημα καθώς το 29,42% ψήφισε υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 21,16% τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη. 

Αντίθετα λιγότερο «προσιτός» προς τους πολίτες αναδεικνύεται ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς το 22,68% θεωρεί πως είναι ο μεγάλος χαμένος του ντιμπέιτ, ενώ το 21,72% δήλωσε ότι η γνώμη του για το πρόσωπό του πολιτικού άλλαξε προς το χειρότερο. 

Αναφορικά με την παρουσία των δημοσιογράφων, ο Αντώνης Σρόιτερ είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις με διαφορά καθώς το 28,36% ψήφισε υπέρ του.

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ μέχρι αυτή την ώρα:












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης