Ζωή σε έφηβους βουλευτές: «Χαμένη γενιά είναι μόνο αυτή που παραιτείται»

Ζωή σε έφηβους βουλευτές: «Χαμένη γενιά είναι μόνο αυτή που παραιτείται»

«Έχετε το μέλλον στα χέρια σας. Να το διεκδικήσετε. Να πάρετε το παρόν και το μέλλον στα χέρια σας» τούς συμβούλεψε

Ζωή σε έφηβους βουλευτές: «Χαμένη γενιά είναι μόνο αυτή που παραιτείται»
«Χαμένη γενιά είναι μόνο αυτή που παραιτείται» ανέφερε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στους έφηβους βουλευτές λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Βουλής των Εφήβων.

Η Πρόεδρος της Βουλής μοίρασε στους έφηβους το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας του χρέους, τους εξήγησε ότι «το χρέος για εσάς σημαίνει ότι χωρίς να έχετε ποτέ ψηφίσει και διαμορφώσει τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί καλείστε να πληρώσετε 40.000 ευρώ ο καθένας» για να αναρωτηθεί «Αυτό μπορεί να είναι μια δίκαιη συνθήκη; Μια ανεκτή κατάσταση;» και να συνεχίσει «εγώ λέω πως «όχι» και νομίζω ότι το ίδιο λέτε και εσείς… Έχετε το μέλλον στα χέρια σας. Να το διεκδικήσετε! Να πάρετε το παρόν και το μέλλον στα χέρια σας , να σπάσετε τα δεσμά που σας θέλουν παθητικούς δέκτες που άλλοι διαμορφώνουν για εσάς χωρίς εσάς… να είστε αληθινοί και αληθινές».

Κλείσιμο
«Όποιος σας λέει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας λέει ψέματα και θέλει να εξυπηρετήσει σχεδία για την προοπτική της χαμένης γενιάς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» επισήμανε η κυρία Κωνσταντοπούλου για να προσθέσει «χαμένη γενιά είναι μόνο αυτή που παραιτείται. Εσείς διεκδικείτε… γι αυτό και δεν θα είστε χαμένη γενιά. Την ίδια ώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε συνθήκες που διαμόρφωσαν άλλοι χωρίς εσάς για εσάς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης