Eurogroup: Ελλάδα, Κύπρος και ανεργία στην επίσημη ατζέντα

Eurogroup: Ελλάδα, Κύπρος και ανεργία στην επίσημη ατζέντα

Αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα, θα υπάρξει ενημέρωση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης σχετικά με τις διαδικασίες που οδηγούν στην έναρξη εφαρμογής του νέου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας

Eurogroup: Ελλάδα, Κύπρος και ανεργία στην επίσημη ατζέντα
Το ελληνικό ζήτημα δεν μπορεί, ως φαίνεται, να λείψει από κανένα Eurogroup, έστω και εάν η συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «τυπική».

Στην επίσημη ατζέντα της συνόδου που δόθηκε στη δημοσιότητα, τα τρία βασικά θέματα είναι η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης, η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος.

Κλείσιμο
Αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα, όπως διευκρινίζεται, θα υπάρξει ενημέρωση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης σχετικά με τις διαδικασίες που οδηγούν στην έναρξη εφαρμογής του νέου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας υπό την βασική ευθύνη του ESM.

Για το θέμα της Κύπρου θα υπάρξει ενημέρωση για την 7η αξιολόγηση του προγράμματος, την οποία έφερε σε πέρας η τρόικα των ΕΚΤ, Κομισιόν και ΔΝΤ.

Σχετικά με την αγορά εργασίας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη φορολόγηση, αλλά και των μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να γίνουν στον κλάδο υπηρεσιών.

Πηγή: newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης