Παπαγγελόπουλος για Παρασκευόπουλο: «Απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο»

Παπαγγελόπουλος για Παρασκευόπουλο: «Απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο»

«Η Δικαιοσύνη ως αξία πάντα πρέπει να είναι παρούσα και να λύνει τα προβλήματα και ο  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εξασφαλίζει αυτή τη συνέχεια», επισήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος

Παπαγγελόπουλος για Παρασκευόπουλο: «Απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο»
Τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εξέφρασε κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης  Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Παρασκευόπουλος, ανέφερε ότι με πολύ χαρά υποδέχεται  τον  νέο υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και εξέφρασε την πεποίθηση, αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κλείσιμο
Ακόμη, προσέθεσε ο απερχόμενος υπουργός ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου της Δικαιοσύνης, είναι ευφυής και καλός άνθρωπος.
 
«Η Δικαιοσύνη ως αξία πάντα πρέπει να είναι παρούσα και να λύνει τα προβλήματα και ο  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εξασφαλίζει αυτή τη συνέχεια», επισήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος, ο οποίος έκλεισε την τελετή παράδοσης και παραλαβής, λέγοντας ότι η  Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιάκοπη και να μην έχει διαλείμματα. 

Δεν παρέλειψε  ο κ. Παρασκευόπουλος να τονίσει ότι «μακάρι να μπορεί να λειτουργεί η Δικαιοσύνη παραγωγικά». Τέλος, ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε τους παράγοντες, συνεργάτες και υπάλληλους του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι «το διάστημα που συνεργάστηκα με τον κ. Παρασκευόπουλο  στο υπουργείο (σ.σ. κατείχε την θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης) απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο και τον ευχαριστώ γι' αυτό που είναι».

Κλείνοντας ο κ. Παπαγγελόπουλος  εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «μετά από 22 μέρες η τελετή αυτή θα έχει αντίστροφη φορά, δηλαδή,  θα παραδώσω εγώ το υπουργείο Δικαιοσύνης  στον κ. Παρασκευόπουλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης