Η ΝΔ πιέζει για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από την κυβέρνηση

Η ΝΔ πιέζει για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από την κυβέρνηση

O Γραμματέας της ΝΔ Α. Παπαμιμίκος ζήτησε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και η κοινή γνώμη για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων

Η ΝΔ πιέζει για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από την κυβέρνηση
Το καυτό θέμα της συμφωνίας με την τρόικα σχολίασε ο Γραμματέας της ΝΔ Α. Παπαμιμίκος στην πρωινή εκπομπή του Mega, καταθέτοντας τη δική του πρόταση σχετικά με τη διαχείριση της κατάστασης που φαίνεται να δημιουργεί αναταράξεις.

Ο Γραμματέας της ΝΔ, υπογράμμισε απευθυνόμενος στον Τ. Κορωνάκη του ΣΥΡΙΖΑ, πως η συμφωνία πρέπει να έρθει άμεσα και να πάει στη Βουλή για συζήτηση. 

Κλείσιμο
Ζήτησε μάλιστα με πρωτοβουλία του Α. Τσίπρα να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και η κοινή γνώμη για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Μιλώντας για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στο θέμα, ο Α.Παπαμιμίκος υπογράμμισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει απαράβατο σημείο εκκίνησης την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εκεί και πέρα επιθυμεί να συζητήσει αφού δει το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Σημείωσε ωστόσο με νόημα πως τυχόν νέες φοροεπιδρομές δε μπορούν να θεωρούνται λύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο, ιδιαίτερα μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση δεν προχωρά τις ιδιωτικοποιήσεις για να αποκομίσει έσοδα, αλλά προχωρά σε επιλογές που επιβαρύνουν περαιτέρω τις δημόσιες δαπάνες, όπως το άνοιγμα της ΕΡΤ, οι επαναπροσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων κλπ εις βάρος των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης