Ραχήλ Μακρή: Ενθαρρυντικό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε τα χρέη της

Ραχήλ Μακρή: Ενθαρρυντικό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε τα χρέη της

«Προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να καταστεί ξανά φορολογικά ενήμερος και σημαντικά έσοδα να εισέλθουν στο δημόσιο ταμείο» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ραχήλ Μακρή: Ενθαρρυντικό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε τα χρέη της
«Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε χρήση των κυβερνητικών ρυθμίσεων, προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να καταστεί ξανά φορολογικά ενήμερος και σημαντικά έσοδα να εισέλθουν στο δημόσιο ταμείο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κυρία Ραχήλ Μακρή, αναφορικά με την απόφαση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Ιβάν Σαββίδη να εντάξει τα χρέη της ΠΑΕ στην εφάπαξ ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

«Από το 2012 ο Ιβαν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούσαν διαφανείς λύσεις για την αποπληρωμή των χρεών, χωρίς τις υπερβολικές προσαυξήσεις και τα υπέρογκα πρόστιμα. Η τότε συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου αδιαφορούσε καθώς ασχολούνταν μόνο με τη διευκόλυνση των ολιγαρχών που εκτελούσαν τριγωνικές συναλλαγές. Χρέη δισεκατομμυρίων είχαν χαριστεί από τροπολογία που ο κ. Στουρνάρας είχε επιχειρήσει να περάσει πολλές φορές και στο τέλος τα κατάφερε με τη συνεργασία του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει: «Σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να αποπληρώσουν με καθαρούς και διαφανείς όρους τις οφειλές τους μέσω της ΠΝΠ, που σήμερα θα επικυρώσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κλείσιμο
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε χρήση των ρυθμίσεων αυτών προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να καταστεί ξανά φορολογικά ενήμερος και σημαντικά έσοδα να εισέλθουν στο δημόσιο ταμείο.

Ως βουλευτής όλων των Ελλήνων πολιτών θα συνεχίσω να μάχομαι για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί προς το κοινωνικό σύνολο, σε αντίθεση με τις παλαιοκομματικές πρακτικές και τους νοσταλγούς τους που ήθελαν τους εκπροσώπους του λαού πρόβατα επικύρωσης ανήθικων και αντιλαϊκών πολιτικών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης