Στο Βερολίνο την Κυριακή ο Κοτζιάς

Στο Βερολίνο την Κυριακή ο Κοτζιάς

Με τον Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ θα έχει συνομιλίες ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών - Ο κ. Κοτζιάς είχε επισκεφθει ξανά το Βερολίνο για συνομιλίες με τον Γερμανό ομόλογό του στις 10 Φεβρουαρίου

Στο Βερολίνο την Κυριακή ο Κοτζιάς
Για δεύτερη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργού των Εξωτερικών ο Νίκος Κοτζιάς μεταβαίνει στο Βερολίνο για συνομιλίες με τον ομόλογό του της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ. Η συνάντηση των κυρίων Κοτζιά και Σταϊνμάγερ θεωρείται κρίσιμης σημασίας και σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να προετοιμάσει τις συνομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ οι οποίες προγραμματίζονται για την επομένη ημέρα, δηλαδή για την Δευτέρα 23 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Οπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στο Βερολίνο την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Σταϊνμάγερ.

Κλείσιμο
«Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι οι διμερείς σχέσεις, καθώς και θέματα ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κ. Κοτζιάς είχε επισκεφθεί ξανά το Βερολίνο με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών στις 10 Φεβρουαρίου όπου είχε και πάλι συνομιλίες με τον κ. Σταϊνμάγερ.

Την επόμενη βδομάδα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Βερολίνο ο κ. Κοτζιάς αναμένεται να επισκεφθεί το Πεκίνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης