Και η Ελλάδα θα συζητηθεί στη συνάντηση Ολάντ-Μέρκελ στο Παρίσι

Και η Ελλάδα θα συζητηθεί στη συνάντηση Ολάντ-Μέρκελ στο Παρίσι

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στις 14:00 - Βασικό θέμα, σύμφωνα με το Μέγαρο των Ηλυσίων, θα είναι η οργάνωση του ερχόμενου G7 

Και η Ελλάδα θα συζητηθεί στη συνάντηση Ολάντ-Μέρκελ στο Παρίσι
H Ελλάδα θα αποτελέσει ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν σήμερα το μεσημέρι Φρανσουά Ολάντ και Άνγκελα Μέρκελ στη συνάντηση που θα έχουν στο Παρίσι.

Αυτό εξάλλου διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γάλλος πρόεδρος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Πέμπτης λέγοντας του ότι «θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Ελλάδα. Θα συζητήσω το όλο θέμα και με την Άνγκελα Μέρκελ στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) μας συνάντηση».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η συνάντηση είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) και, σύμφωνα με τη Le Parisien, θα ακολουθήσει και συνέντευξη τύπου η οποία προγραμματίζεται για τις 14:00 (ώρα Ελλάδος).

Η επίσημη ατζέντα της συνάντησης, όπως έγινε γνωστή από το Μέγαρο των Ηλυσίων, περιλαμβάνει την οργάνωση του ερχόμενου G7 που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο από τη Γερμανία αλλά και το θέμα της Ουκρανίας μετά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μινσκ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης