Αδωνις: Τα τρένα μου δεν σας άρεσαν, τα φορτηγά του Κρούγκμαν είναι εντάξει

Αδωνις: Τα τρένα μου δεν σας άρεσαν, τα φορτηγά του Κρούγκμαν είναι εντάξει

Μέσω Twitter εξέφρασε τον καημό του για το παράδειγμα με τα τρένα που είχε σηκώσει σάλο προεκλογικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Αδωνις: Τα τρένα μου δεν σας άρεσαν, τα φορτηγά του Κρούγκμαν είναι εντάξει
Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, όπως άλλωστε έχει αποδείξει επανειλημμένως. 

Αυτή τη φορά θυμήθηκε τα τρένα που είχε χρησιμοποιήσει προεκλογικά, ώστε να δώσει ένα παράδειγμα του πώς και προς τα πού βαδίζει η Ελλάδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Κλείσιμο
«Τι θα συμβεί όταν το μικρό τρένο ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με το μεγάλο τρένο όπως θέλει ο κ. Τσίπρας; Μπουμ!», έλεγε τότε ο κύριος Γεωργιάδης (δείτε εδώ
) για να ακολουθήσει πλήθος αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα που διακωμώδησαν το βίντεο με κάθε πιθανό τρόπο. 

Σήμερα όμως, ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, στο νέο του άρθρο στους New York Times, χρησιμοποιεί ένα αντίστοιχο, θα έλεγε κανείς, παράδειγμα: Η Ελλάδα και η ΕΕ, λέει ο Κρούγκμαν, είναι δύο φορτηγά γεμάτα με εκρηκτικές ύλες που τρέχουν σε αντίθετη κατεύθυνση πάνω σε έναν στενό ορεινό δρόμο. Και τα δύο είναι απρόθυμα να κάνουν στην άκρη. Μένει να δούμε ποιος οδηγός θα κάνει πρώτος την "κότα"», γράφει ο Κρούγκμαν στο άρθρο του με τίτλο «A Game of Chicken».

Έτσι, ο κύριος Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το... παράπονό του: «Ο Κρούγκμαν μας παρουσιάζει σαν δύο φορτηγά που πάνε να συγκρουστούν. Τα τραίνα όμως δεν σας άρεσαν», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης