Λαζαρίδης: Να σηκωθούν από τους καναπέδες όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν

Λαζαρίδης: Να σηκωθούν από τους καναπέδες όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν

«1 με 1,7 εκατ. άνθρωποι δεν πήγαν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και αυτοί είναι κοντά μας», είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού

Λαζαρίδης: Να σηκωθούν από τους καναπέδες όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν
«Να σηκωθούν από τους καναπέδες όσοι πολίτες δεν θέλουν να ψηφίσουν» είπε μιλώντας στο SKAI ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι αν συμβεί αυτό τότε το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις «θα ανατραπεί». «1 με 1,7 εκατ. άνθρωποι δεν πήγαν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και αυτοί είναι κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: 

«Εμείς έχουμε βάλει τη χώρα σε ένα δρόμο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική διακυβέρνησης και κοινοβουλευτικού διαλόγου, είναι σε εικονική πραγματικότητα... Θέλουν να ακυρώσουν μεταρρυθμίσεις όπως την ακύρωση των προνομίων των συνδικαλιστών και να παίρνουν οι 40ρηδες σύνταξη, μεταρρυθμίσεις που επιβάλει και ο σοσιαλιστής Ρέντσι». 

Κλείσιμο
Στην παρατήρηση του Παύλου Τσίμα ότι ο πολιτικός λόγος της ΝΔ έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Φρανσουά Ολάντ που έβγαλε το στρατό πριν τα γεγονότα (τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι) είναι ακροδεξιός; Ο Τσίπρας είναι ακροδεξιός που τον επευφημεί η Μαρίν Λεπέν; Αυτός που δε θέλει εθνική απομόνωση είναι δεξιός; Ειναι στερεότυπα αυτά». 

Ερωτηθείς, για την απόφαση της Μέρκελ να συμμετάσχει στη σημερινή διαδήλωση που οργανώνεται από μουσουλμανικές οργανώσεις στη Γερμανία για να καταδικαστούν οι επιθέσεις στη Γαλλία, απάντησε ότι «αν έκαναν πορεία και οι δικοί μας νόμιμοι μουσουλμάνοι θα πήγαινα εγώ πρώτος, δεν είπαμε ότι δεν θα πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά αυτά, αλλά πρέπει πρώτα να ζήσουν εδώ». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης