Θεοδωράκης: Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην κρίση, όταν βγούμε από αυτή...

Θεοδωράκης: Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην κρίση, όταν βγούμε από αυτή...

Ο ιδρυτής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τον Έλληνα φιλόσοφο και συγγραφέα Στέλιο Ράμφο αναφέρθηκαν στην οικονομική κρίση της χώρας, δίνοντας τις δικές τους ερμηνείες για το πώς φτάσαμε εδώ και πώς θα ξεφύγουμε

Θεοδωράκης: Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην κρίση, όταν βγούμε από αυτή...
Πρωτότυπη εκδήλωση πραγματοποίησε το «Ποτάμι» στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου ACRO στην Ιερά Οδό με καλεσμένο τον φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο.

Ο ιδρυτής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τον Έλληνα φιλόσοφο και συγγραφέα στην εκδήλωση 
Κλείσιμο
αναφέρθηκαν για την οικονομική κρίση της χώρας και τις δυνατότητες της, δίνοντας τις δικές τους ερμηνείες για το πώς φτάσαμε εδώ και πώς θα ξεφύγουμε.



Ο Έλληνας στοχαστής Στέλιος Ράμφος εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά το κοινό του στέλνοντας αισιόδοξα μήνυμα για το μέλλον της χώρας και την έξοδό της από τη τωρινή παρακμή την οποία ζούμε απαντώντας μάλιστα προς το τέλος της εκδήλωσης και σε διάφορες ερωτήσεις του κοινού.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος τόνισε πως το «Ποτάμι» κάλεσε τον Έλληνα φιλόσοφο για να φιλοσοφήσουν περί κρίσης.



«Το ποτάμι που ακούει, φώναξε τον Στέλιο Ράμφο, να φιλοσοφήσει περί πολιτικής και κρίσης γιατί γνωρίζουμε ότι όταν βγούμε από την κρίση, πρέπει να έχουμε δημιουργήσει. Να μην ξανά γυρίσουμε πάλι στην κρίση και αυτές οι προϋποθέσεις είναι πολύ πλατύτερες από το να λύσεις τα οικονομικά προβλήματα».

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και οι ευρωβουλευτές του «Ποταμιού» Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Τάκης Σπυριδάκης, η Ρίκα Βαγιάνη, ο Γιώργος Ρωμαίος, η Κατερίνα Ζαχαροπούλου και η Άννα Λυδάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τουλάχιστον 1.500 άτομα.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης