Λυκούδης για τη διαγραφή Ψαριανού: Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει χάσει την ψυχραιμία της

Λυκούδης για τη διαγραφή Ψαριανού: Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει χάσει την ψυχραιμία της

Άνω-κάτω η Δημοκρατική Αριστερά μετά την απόφαση Κουβέλη να διαγράψει τον Γρηγόρη Ψαριανό από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Λυκούδης για τη διαγραφή Ψαριανού: Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει χάσει την ψυχραιμία της
Η απόφαση να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται πως ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου» στη ΔΗΜΑΡ.

Ήδη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εκφράζοντας την στήριξή του στον κ. Ψαριανό και επικρίνοντας σαφώς την απόφαση Κουβέλη. Διαβάστε περισσότερα
εδώ

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, σχολίασε σχετικά με τη διαγραφή Ψαριανού: «Η απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, αποτελεί ιδιαιτέρως δυσάρεστη εξέλιξη στα ζητήματα της ΔΗΜΑΡ και βαραίνει καταφανώς το εσωκομματικό κλίμα».

»Όποιες ενστάσεις κι αν υπάρχουν για τον τρόπο που χειρίστηκε τελευταία την σχέση του με τη ΔΗΜΑΡ, δεν είναι δυνατόν να αγνοείται η μακρά σχέση ζωής του Γρηγόρη με την ιστορία της ανανεωτικής αριστεράς, η ιδρυτική σχέση του με το κόμμα και η επί τετραετία συνεχής συμβολή και παρουσία του στους αγώνες μας».

Κλείσιμο
»Είναι δε εκπληκτικό ότι θεωρείται ως ενοχοποιητικό στοιχείο το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν υπέγραψε μία αμφισβητούμενη για την ορθότητά της επιλογή του κόμματος (αυτή για το δημοψήφισμα), λες και δεν ήταν απολύτως δικαίωμά του».

»Φαίνεται ότι μετά την εκλογική συντριβή, η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα έχουν εξαφανιστεί στα ηγετικά κλιμάκια της ΔΗΜΑΡ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης