Κεδίκογλου: Μήνυση για ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter

Κεδίκογλου: Μήνυση για ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter

Ανεβάζει «εμπρηστικά» μηνύματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του κυβερνητικού εκπροσώπου

Κεδίκογλου: Μήνυση για ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter
Mήνυση στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος υπέβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter που εμφανίζεται σαν να είναι δικός του.

Ο κ. Κεδίκογλου ζητά την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο twitter με το όνομά του στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος

Κλείσιμο
Ο χρήστης του εν λόγω λογαριασμού ανέβαζε διάφορα εμπρηστικά μηνύματα όπως: «Ψήφος αυτή την Κυριακή στην Αριστερά, σημαίνει ψήφος στο ναζισμό». Το φαινόμενο με τους ψεύτικους λογαριασμούς απαντάται συχνά στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αντιδράσει έντονα με τον χρήστη @cocobilly, ο οποίος επί μεγάλο διάστημα χρησιμοποιούσε το όνομα "Σταύρος Θεοδωράκης" και φωτογραφία του γνωστού δημοσιογράφου.

Με ανακοίνωση, δε, που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και ΜΜΕ, γίνεται γνωστό ότι ο λογαριασμός στο twitter: @simoskedikoglou, που φέρεται να ανήκει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι πλαστός.

«Ο κ. Κεδίκογλου ουδέποτε είχε λογαριασμό στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο και υπέβαλε μήνυση στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ζητώντας την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δημιούργησαν τον ψεύτικο λογαριασμό με το όνομά του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης