Κουβέλης: Μεθόδευση στις Κάννες - δεν επιστρέφουμε στην κυβέρνηση

Κουβέλης: Μεθόδευση στις Κάννες - δεν επιστρέφουμε στην κυβέρνηση

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εκτίμησε πως οι κάλπες θα έρθουν «βάσει των νέων μέτρων», υπογραμμίζοντας πως η ίδια η τρόικα σε επίσημη ανακοίνωσή της έχει αναφερθεί στην υλοποίηση νέων μέτρων

Κουβέλης: Μεθόδευση στις Κάννες - δεν επιστρέφουμε στην κυβέρνηση
Την εκτίμηση ότι ο εκλογικός χάρτης δεν θα μεταβληθεί σημαντικά μετά τις εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε σημερινή του συνέντευξη, ενώ έθεσε ως στόχο για το κόμμα την εκλογή ευρωβουλευτών.

«Υπήρξε μία ολόκληρη μεθόδευση αναφορικά με την πορεία της χώρας» δήλωσε στον Σκάι ο Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις των Financial Times, για το παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών.

Κλείσιμο
«Δεν μιλάμε για ξεκάθαρη και διαφανή πολιτική», προσέθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ερωτηθείς μάλιστα αν η ΔΗΜΑΡ θα επέστρεφε στην κυβέρνηση ως εταίρος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμα και στην περίπτωση που Συγγρού και Χαριλάου Τρικούπη αποδεχτούν το πρόγραμμα 12 σημείων της Αγίου Κωνσταντίνου.

«Τα στοιχεία που έχω [από τα δύο κόμματα] είναι στοιχεία αφερεγγυότητας», τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Στρέφοντας τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως έχει μία πολιτική «σαν εκκρεμές», όπου «τη μία ημέρα λέει να σκίσουμε τα Μνημόνια, την άλλη λέει ελάτε να τα αλλάξουμε», άλλοτε διαμηνύει πως δεν θα πολεμήσει για το ευρώ και άλλοτε μιλά για δημοψηφίσματα.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε πως οι κάλπες θα έρθουν «βάσει των νέων μέτρων», υπογραμμίζοντας πως η ίδια η τρόικα, σε επίσημη ανακοίνωσή, της έχει κάνει λόγο για νέα μέτρα στα εργασιακά εντός του 2014.

Τέλος, σχετικά με τις Ευρωεκλογές, διευκρίνισε πως στόχος της ΔΗΜΑΡ είναι να «βγάλει ευρωβουλευτές», αποσαφηνίζοντας πως μιλά για περισσότερους από έναν, και κάλεσε τους πολίτες να «δώσουν δύναμη» στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης αναρωτήθηκε για την αξιοπιστία των ευρημάτων τους, υπενθυμίζοντας τα αντίστοιχα ευρήματα του 2012, «όταν σε ορισμένα κόμματα έδιναν 25% και 30% και τελικά πήραν τα ποσοστά που πήραν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης