Θεοδωράκης: Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα

Θεοδωράκης: Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κόμμα μπορεί να ανδειχθεί τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες δυνάμεις

Θεοδωράκης: Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα
«Να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα» ήταν το βασικό μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για το σχέδιο που έχει το Ποτάμι.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέλυσε τους στόχους του κόμματος για την επόμενη ημέρα στην πολιτική σκηνή τονίζοντας ότι η ανανέωση είναι απαραίτητη: «Ο κόσμος πρέπει να βάλει μια σφήνα ανάμεσα στα μεγάλα κόμματα. Το Ποτάμι αποτελεί διέξοδο σταθερότητας για τον Έλληνα πολίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τα μέχρι τώρα εκλογικά γκάλοπ δείχνουν ότι το κόμμα μπορεί να αναδειχθεί τρίτο κόμμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Κλείσιμο
Όσον αφορά εκείνους που υποστηρίζουν ότι το Ποτάμι δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις και πολιτικό προσανατολισμό, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το κόμμα του αρκετά συχνά δημοσιοποιεί τα πιστεύω του και τις ιδέες του, αντίθετα με τα υπόλοιπα κόμμα τα που ναι μεν έχουν θέσεις, αλλά τις βασίζουν στα ψέματα.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος του με άλλες δυνάμεις τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξουν συνεργασίες των κομμάτων δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο πολιτικό σκηνικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης