Για απουσία έργου κατηγορεί τον Τζιτζικώστα ο Ιωαννίδης

Για απουσία έργου κατηγορεί τον Τζιτζικώστα ο Ιωαννίδης

«Εδώ και 18 μήνες, ο δρόμος για το Ελατοχώρι είναι χαλασμένος, πότε θα φτιαχτεί; Τι έγινε για να αναδειχθεί τουριστικά η περιοχή; Εμείς δεν λέμε μεγάλα λόγια, αυτά που λέμε θα τα πράξουμε»

Για απουσία έργου κατηγορεί τον Τζιτζικώστα ο Ιωαννίδης
Για απουσία έργου, ανεπάρκεια και υποσχεσιολογία κατηγόρησε τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» στην Κατερίνη.

«Προκαλώ την απερχόμενη διοίκηση, αν έχει παραδώσει ένα έργο με δική της υπογραφή -όχι παλαιότερο- εδώ στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, να το δούμε. Εδώ και 18 μήνες, ο δρόμος για το Ελατοχώρι είναι χαλασμένος, πότε θα φτιαχτεί; Τι έγινε για να αναδειχθεί τουριστικά η περιοχή; Εμείς δεν λέμε μεγάλα λόγια, αυτά που λέμε θα τα πράξουμε. Δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις, αλλά έργα που θα κάνουν τη ζωή όλων των πολιτών καλύτερη», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Κλείσιμο
Για τον εαυτό του επεσήμανε ότι διακρίνεται από συνέπεια και αποτελεσματικότητα και ενδεικτικά αναφέρθηκε σε έργα αθλητικών υποδομών που έγιναν στο νομό Πιερίας την εποχή που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, όπως ανακατασκευές σε 11 δημοτικά γήπεδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης