«180 μοίρες»: Η Αττική αλλάζει πρόσωπο, ο συνδυασμός του Γ. Κουμουτσάκου

«180 μοίρες»: Η Αττική αλλάζει πρόσωπο, ο συνδυασμός του Γ. Κουμουτσάκου

«Δεν μπορούμε τους συμβιβασμούς με τα στραβά και τα ανάποδα», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

«180 μοίρες»: Η Αττική αλλάζει πρόσωπο, ο συνδυασμός του Γ. Κουμουτσάκου
«Δεν μπορούμε τους συμβιβασμούς με τα στραβά και τα ανάποδα», είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρουσιάζοντας το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την θέση του περιφερειάρχη Αττικής υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος, ο άνθρωπος που αναδείχθηκε ευρωβουλευτής της χρονιάς για το 2013, κατέρχεται υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αττική και η φιλοσοφία του είαι ότι πρέπει να αλλάξουν όλα. Το όνομα του συνδυασμού του, «180 μοίρες, η Αττική αλλάζει πρόσωπο», δείχνει και τη διάθεση του Γιώργου Κουμουτσάκου να αποστασιοποιηθεί πλήρως από το παρελθόν.

Κλείσιμο
Η εκδήλωση που έγινε με φόντο τον περίφημο θόλο του κέντρου πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οδό Πειραιώς, ξεκίνησε με ένα μουσικό κομμάτι των «Who». Δεν θα μας ξανακοροϊδέψετε «We don't get fooled get again», ήταν το ροκ κομμάτι με ο οποίο ξεκίνησε η εκδήλωση, αφού ο κ. Κουμουτσάκος θέλησε να στείλει ένα προφανές μήνυμα εναντίον των προηγούμενων πολιτικών διοικήσεων της Περιφέρειας Αττικής...

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στο ερώτημα γιατί επέλεξε τα... αλώνια της Αττικής από τα σαλόνια των Βρυξελλών, υπογράμμισε ότι η περιφέρεια Αττικής είναι στο επίκεντρο της πολιτικής και του ενδιαφέροντος των πολιτών κάτι που προσπάθησε να κάνει σαφές αναπτύσσοντας τη φιλοσοφία του για το πώς η Αττική πρέπει να αλλάξει. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης