Kύπρια Ευρωβουλευτής υποψήφια για το Βραβείο Ευρωβουλευτή της χρονιάς

Kύπρια Ευρωβουλευτής υποψήφια για το Βραβείο Ευρωβουλευτή της χρονιάς

Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου του ΔΗΚΟ θα έχει... αντιπάλους τον Σλοβένο Alojz Peterle από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και την Αγγλίδα Linda McAvan από τη Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών

Kύπρια Ευρωβουλευτής υποψήφια για το Βραβείο Ευρωβουλευτή της χρονιάς
H Kύπρια Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Αντιγόνη Παπαδόπουλου είναι υποψήφια για το φετινό «Βραβείο Ευρωβουλευτή» (MEP Awards) στην κατηγορία Υγεία».

Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 18 Μαρτίου. Τα βραβεία "MEP Awards" θεσμοθετήθηκαν από το "The Parliament Magazine" το 2005 με σκοπό την ανάδειξη του Ευρωβουλευτή της χρονιάς ανά τομέα δράσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για το έτος 2014, συνολικά 45 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές διεκδικούν τα βραβεία σε 15 κατηγορίες.

Κλείσιμο
Υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία με την Αντιγόνη Παπαδοπούλου είναι ο Σλοβένος Alojz Peterle από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και η Αγγλίδα Linda McAvan από τη Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.
Το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα βραβευθεί σε κάθε τομέα θα επιλεγεί μετά από ψηφοφορία του συνόλου των Ευρωβουλευτών.

Με πρωτοβουλία της Αντιγόνης Παπαδοπούλου καθιερώθηκε, η «Ευρωπαϊκή Ημέρα ευαισθητοποίησης στο θέμα της καρδιακής ανακοπής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης