Καλαφάτης: Γύρισμα σελίδας για την Θεσσαλονίκη η υποψηφιότητά μου

Καλαφάτης: Γύρισμα σελίδας για την Θεσσαλονίκη η υποψηφιότητά μου

Ερωτηθείς να σχολιάσει την προεκλογική αναμέτρηση με τον Γιάννη Μπουτάρη δήλωσε: «τις διοικήσεις και τα έργα τα αξιολογούν οι πολίτες»

Καλαφάτης: Γύρισμα σελίδας για την Θεσσαλονίκη η υποψηφιότητά μου
Τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Σταύρος Καλαφάτης  κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έκθεσης δομικών υλικών Infacoma στη ΔΕΘ.

Ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Περιβάλλοντος χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του «γύρισμα σελίδας για την πόλη» και τόνισε ότι «η Θεσσαλονίκη αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει σήμερα, Και απαιτούνται αγώνες και σκληρή δουλειά για να μπορέσει να τα αποκτήσει.»

Κλείσιμο
«Αυτό είμαι αποφασισμένος να το κάνω γι' αυτό και θέτω υποψηφιότητα με στόχο ένα, να απαλλαγούμε από όλα τα βάρη που μας ταλαιπωρούν και μας πληγώνουν αλλά και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και να ελαφρύνουμε τη ζωή μας περισσότερο. Είναι ένα γύρισμα σελίδας για την πόλη που πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί και γι' αυτό καλώ όλες και όλους σε έναν αγώνα αντάξιο της ένδοξης ιστορίας της Θεσσαλονίκης» συνέχισε.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την προεκλογική αναμέτρηση με τον νυν δήμαρχο Γιάν νη Μπουτάρη ο κ. Καλαφάτης δήλωσε: «τις διοικήσεις και τα έργα τα αξιολογούν οι πολίτες. Θα έχουμε όμως καιρό να τα πούμε. Σήμερα είναι μια ημέρα έναρξης ενός αγώνα με βασικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των Θεσσαλονικέων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης