Μπαρνιέ: Το 2050 καμιά χώρα της Ε.Ε. δεν θα αποτελεί μέλος του G8

Μπαρνιέ: Το 2050 καμιά χώρα της Ε.Ε. δεν θα αποτελεί μέλος του G8

Πρέπει να έρθει η ανάπτυξη, να ξεκινήσει η οικονομική μηχανή με προτεραιότητες τη βιομηχανική πολιτική, την ενέργεια, την έρευνα και τη παιδεία

Μπαρνιέ: Το 2050 καμιά χώρα της Ε.Ε. δεν θα αποτελεί μέλος του G8
Την ανάγκη να κάνει η Ε.Ε. ένα άλμα προς τα εμπρός για να πείσει τους νέους επεσήμανε ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς, Μ. Μπαρνιέ κατά το συνέδριο «Τολμήστε για τη Δημοκρατία», προσθέτοντας ότι χρειάζεται περισσότερη πολιτική και λιγότερη γραφειοκρατία. Επίσης, σημείωσε ότι, αν προχωρήσουμε με τους σημερινούς ρυθμούς, το 2050 καμιά χώρα της Ε.Ε. δεν θα αποτελεί μέλος του G8.

Στο ερώτημα ποια είναι η απάντηση στο λαϊκισμό και στον ευρωσκεπτικισμό, είπε ότι πρέπει να έρθει η ανάπτυξη, να ξεκινήσει η οικονομική μηχανή με προτεραιότητες τη βιομηχανική πολιτική, την ενέργεια, την έρευνα και τη παιδεία και να σταματήσουμε να μιλάμε αρνητικά για την Ευρώπη, η οποία σε γενικές γραμμές πήρε σωστές αποφάσεις για την κρίση, η οποία ήρθε από τις ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Υπεραμύνθηκε επίσης των ενεργειών που γίνονται στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του για την Τραπεζική Ένωση, σημειώνοντας ότι γίνεται διαχωρισμός των τραπεζικών δραστηριοτήτων και ότι στόχος είναι να υπάρξει διαφάνεια και δεοντολογία στη διαχείριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης